SFO - Dagens gang og struktur
Vi starter dagen kl. 12.20 hvor børnene, når de har fri, kommer over i SFO.
Vi hilser på hinanden gennem et håndtryk. Det er så vigtigt med det håndtryk, for igennem det, får vi voksne en god fornemmelse af, hvem der er i SFO’en. Vi får lige en lille snak med det enkelte barn, og vi får også en god fornemmelse af, hvilket humør det enkelte barn er i. Vi krydser børnene ind, så vi ved hvem der er i SFO’en den pågældende dag. I samme tidsrum kommer lærerne forbi og fortæller om, hvordan skoledagen er gået.

SFO er først og fremmest et fristed for børnene, hvor de kan slappe af og hygge sig efter en skoledag med fast struktur og timeopdelte aktiviteter. Børnene skal have mulighed for at udvikle, organisere og udføre deres egne lege. Vi har i vores SFO nogle børn med en fantastisk fantasi, som leger helt utroligt godt. Den første halve time skal børnene være ude, så de kan lege i de dejlige omgivelser. I løbet af ugen kan der være små gåture med børnene, en tur til parkourbanen og legepladsen ved rådhuset, eller en tur i skoven ved Mallinggård. Dagens aktiviteter er ofte også årstidsbestemt samt kreative.

Hver dag ca. kl. 13.30 ringer vi med klokken til samling, hvor der serveres et lille måltid bestående af fx. økologisk brød og frugt. Børnene i 1.-3. Klasse sidder inde ved bordene i køkkenet og 4.-5. klasse sidder ved bordene ude på verandaen.

Når kl. bliver 15.45 begynder de voksne at rydde op, inde såvel som ude, og det tynder lige så stille ud i børneflokken.  Alle børn kommer og siger farvel, igen med et håndtryk, så vi kan ønske ”en god dag” og et ”vi ses i morgen” eller ”en god weekend”, og vi krydser det enkelte barn ud, så vi har helt styr på, hvem der er tilbage i SFO.

SFO åbningstider:
Mandag til fredag kl. 7.00 - 8.00 og 12.00 - 16.30

Åbningstiden i uge 26, 31 og 32 er hverdage fra kl. 8-16.

Tlf. 86511984

Bemærk: Skolen har åbent for alle skolens elever (også de elever der ikke er tilmeldt SFO) hverdage fra kl. 7-8.

SFOen er lukket:

• i uge 27-28-29-30
  • i uge 42 (for skoleåret 2017/18)
  • mellem jul og nytår
  • i uge 7 (for skoleåret 2017/18)
  • de tre dage før Påske
  • dagen efter Kristi Himmelfartsdag