Lektieklub

Lektieklubben er et gratis tilbud for elever fra 5. til 8. klasse. Der er en lærer til stede, der hjælper med lektielæsningen og holder øje med børnene.

Når børnene er tilmeldt lektieklubben, skal de hver dag melde sig og få et kryds i protokollen - også selvom de er på vej hjem.

I lektieklubben har vi følgende simple regler:

• Sko og støvler skal blive på gangen

• Børnene skal sige goddag og farvel til læreren i lektieklubben

• Læreren krydser børnene ind og ud

• Børnene skal læse lektier eller bog i en halv time

• Der skal være ro den første halve time - herefter må børnene snakke lige så stille, med mindre det forstyrrer andre børn, der læser lektier

• Efter den første halve time må børnene gerne holde pauser og gå udenfor - og hvis de er tilmeldt SFO’en, må de også gerne gå derover

• Der skal være ro på gangen - der er møder, special- og musikundervisning i de tilstødende lokaler

• I lektieklubben er der bøger, farver/papir, spil og garn/håndarbejde, som børnene må bruge, når de har arbejdet den første halve time.

Lektieklubben har åbent:

Mandag - tirsdag: kl. 12.30-15.30

Onsdag - torsdag: kl. 13.25-15.30

Fredag: kl. 12.30-15.00

Tilmelding skal ske til kontoret via mail: [email protected]