KLASSELÆRER som vægter Helhed – Faglighed – Livsglæde

Rudolf Steiner-Skolen Skanderborg er en friskole med 13 klassetrin, bh-klasse til 3.videregående. Skolen ligger i et naturskønt område i den nordøstlige del af Skanderborg.
Vi er en skole i god vækst med et velfungerende og dynamisk lærerkollegie og en engageret forældrekreds.
Helhed, faglighed og livsglæde er vigtige værdier for os, både som arbejdsplads og i vores møde med børnene.
Som lærer vil du have stor indflydelse på egen undervisning, men også have mulighed for at udveksle erfaringer med det øvrige lærerkollegium.

Vi søger en engageret klasselærer ca. 29 timer/uge til vores kommende 1. klasse.
Stillingen kræver en bred vifte af faglige, sproglige, musiske og kunstneriske evner.
Endvidere vil du skulle indgå i et tæt samarbejde med både klassens forældre og dine kolleger.

Vi foretrækker en steineruddannet lærer eller en erfaren underviser med interesse til vores særlige pædagogik.

Ansøgningsfrist den 12. marts 2018. Tiltrædelse den 1. august 2018.

Ansættelse og lønindplacering sker efter gældende overenskomst med LC.

Yderligere oplysninger om stillingen fåes på www.rss8660.dk eller ved henvendelse til skoleleder John Jensen på [email protected].
Du er også meget velkommen til at komme på besøg efter aftale.

Mail din ansøgning med relevante bilag til [email protected]

LÆRERVIKARER SØGES

Vi søger tilkaldevikarer til alle skolens klassetrin, som tæller 0.-9.kl., samt vores ungdomsuddannelse 1.-3.videregående.

Det er en fordel, at du er uddannet lærer/ har erfaring med at undervise børn og unge eller kan genkende disse kvalifikationer i dig selv:

• Du er åben overfor steinerpædagogikken

• Du er en både tydelig og kærlig autoritet

• Du er ikke bange for at tage lærerrollen på dig

• Du er velfunderet i dig selv

• Du har humor og antusiasme

• Du er god til at samarbejde

• Du er åben og lyttende

VIKARER TIL SKOLENS SFO SØGES

Vi søger tilkaldevikarer til skolens SFO, hvor elever fra 0.-5. kl. er tilmeldt.

Det er en fordel, at du har erfaring med børn eller kan genkende disse kvalifikationer i dig selv:

• Du er åben overfor steinerpædagogikken

• Du er en både tydelig og kærlig autoritet

• Du er velfunderet i dig selv

• Du har humor og entusiasme

• Du er god til samarbejde

• Du er åben og lyttende

Lidt om os:

Vi er en lille friskole for 0.-12. klasse, som primært har elever fra Skanderborg og opland. Skolen ligger i et naturskønt område i den nordlige del af Skanderborg.

Ansættelsesvilkår:

Løn og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst.

Ansøgning:

Ansøgning mærket ”Tilkaldevikar” sendes til:

Rudolf Steiner-Skolen, Grønnedalsvej 16c, 8660 Skanderborg

Mail: [email protected]